Gutsy Talk 8.12. näyttää nuorten olevan ratkaisu – ei ongelma

Gutsy Go on tavoittanut 3000 nuorta, jotka ovat tehneet jo 300 rauhantekoa! Nuoret haastavat päättäjät uudella rohkeammalla Suomen mallilla Gutsy Talkissa, joka pidetään 8.12. Tennispalatsissa ja live-streamina. 

Maailman onnellisimman maan nuorista joka viides on aikuiseksi tultuaan kyyninen. Vakavaa syrjäytymistä ja mielenterveysongelmia on Suomessa enemmän kuin koskaan.

Mediasta tutut nuoret vaikuttajat Pihla, Noa, Oskari ja Annika kertovat, miksi ratkaisu tähän ei ole lisätä koulupsykologeja tai -poliiseja, vaan ottaa käyttöön uusi rohkeampi Suomen malli: koulu, joka tarjoaa jokaiselle nuorelle kokemuksen “Minua tarvitaan!”

Kolmen vuoden aikana 3000 nuorta on jalkautunut kaduille, työpaikoille ja koteihin ratkaisemaan vanhusten, lasten ja aikuisten arjen kriisejä – osana tavallista peruskoulua. On syntynyt malli, joka voidaan ottaa käyttöön kaikissa yläkouluissa.

Gutsy Talk 2020 haastaa muuttamaan ajatteluamme todellisista ratkaisuista. Valkokankaalla nähdään tämän vuoden 10 vaikuttavinta nuorten Gutsy -tekoa ja lavalla viisi nuorten puheenvuoroa: Miten kiusaajasta voi tulla ryhmän voimavara, radikalisoituvasta rakentava keskustelija ja peliaddiktista rauhantekojen kuvaaja?

Katso tarkemmat tiedot ja ilmoittaudu tästä.