"Me emme ole ongelma. Olemme ratkaisu!" – Gutsy Talk 8.12., ilmoittaudu nyt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Me emme ole ongelma. Olemme ratkaisu!”

GUTSY TALK  ti 8.12. Klo 14.00, suora lähetys Finnkinon Tennispalatsista.

3000 nuorta – 300 yhteiskunnallista tekoa! Nuoret haastavat päättäjät uudella rohkeammalla Suomen mallilla. 

Maailman onnellisimman maan nuorista joka viides on aikuiseksi tultuaan kyyninen. Vakavaa syrjäytymistä ja mielenterveysongelmia on Suomessa enemmän kuin koskaan.

Mediasta tutut nuoret vaikuttajat Pihla, Noa, Oskari ja Annika kertovat, miksi ratkaisu tähän ei ole lisätä koulupsykologeja tai -poliiseja, vaan ottaa käyttöön uusi rohkeampi Suomen malli: koulu, joka tarjoaa jokaiselle nuorelle kokemuksen “Minua tarvitaan!”

Kolmen vuoden aikana 3000 nuorta on jalkautunut kaduille, työpaikoille ja koteihin ratkaisemaan vanhusten, lasten ja aikuisten arjen kriisejä – osana tavallista peruskoulua. On syntynyt malli, joka voidaan ottaa käyttöön kaikissa yläkouluissa.

Gutsy Talk 2020 haastaa muuttamaan ajatteluamme todellisista ratkaisuista. Valkokankaalla nähdään tämän vuoden 10 vaikuttavinta nuorten Gutsy -tekoa ja lavalla viisi nuorten puheenvuoroa: Miten kiusaajasta voi tulla ryhmän voimavara, kyynisestä nuoresta toiveikas tai kuinka yksi rohkea teko voi avata koko yhteisön empatialle?

Puheenvuorot haastavat päättäjät ottamaan Suomessa käyttöön mallin, jossa nuoret eivät ole yhteiskunnan ongelma, vaan ratkaisu. Ilmoittaudu heti mukaan!

AIKA: Ti 8.12.2020. Klo. 14-15.30
PAIKKA:  Livestream Finnkinon Tennispalatsista.
KESTO: 1h 30min

Tapahtumassa huomioidaan STM:n ja THL:n koronaa koskevat suositukset ja määräykset; suositusten mukaisesti tapahtuma siirretään ainoastaan live-streamiin.

Ilmoittaudu tästä.

Lisätietoja tapahtumasta & medialle

Johanna Vanttaja
Event Producer
johanna.vanttaja@gutsy.fi
+358400390551

 

Sandra Lamppu
Tiedottaja

sandra.lamppu@gutsy.fi
+358 40 610 9790