tilaa Gutsy go!

Gutsy Go on uudenlainen tapa lisätä rauhaa, luottamusta ja osallisuutta yhteisöissä.
Valitse sinulle ja yhteisöllesi sopivin toiminnan muoto.

Tehdään rauha näkyväksi!

koulutukset
toimintaviikot
keynotet & workshopit
ohjelmasisällöt

KOULUTUKSET

opettajille ja nuorisotyön ammattilaisille

Gutsy Go -koulutuksissa saat kokemuksen aktiivisesta rauhan rakentamisesta ja valmiudet toteuttaa GG-menetelmää nuorten kanssa. Koulutuksissa vahvistetaan osallistavaa ja yhteisöllisyyttä lisäävää pedagogiikkaa. 

– Gutsy Go -lyhytvalmennukset sopivat hyvin osaksi veso-koulutuksia (3-6h).
– Kolmipäiväinen valmentajakoulutus antaa pätevyyden valmentaa omaa nuorten ryhmää Gutsy Go -toimintaviikolla   

“Parasta ryhmäytymistä henkilökunnan kesken.” Jenny O.

“Paras veso, mitä on ollut.” Sanna V.

Yrityksille ja yhteisöille

Gutsy Go -valmennus tuo esiin tiimin vahvuudet ja konkretisoi yhdessä tekemisen voiman. Tiimiin valmennuksessa syntyvä yhteys mahdollistaa luovan ongelmanratkaisun ja vahvistaa tiimin sisäistä luottamusta. Valmennuksen kesto tarpeen mukaan 3h-3pv

“Musta meidän koko henkilöstön pitäisi saada käydä tämä läpi.” -Tomi G.

“Ammattitaitoiset kouluttajat antoivat työkaluja, joita voin ainakin itse käyttää tulevaisuudessa monenlaisissa yhteyksissä. Kaikki se lämpö ja välittäminen ja kollegoihin tutustuminen oli juuri se mitä juuri nyt tarvitsin.” -Anri G.

Ota yhteyttä

TOIMINTAVIIKOT

Kouluille, kunnille, nuorisoalan toimijoille:

Gutsy Gon pedagogeista ja media-alan ammattilaisista koostuvan tiimin tuella toteutetut viikot ovat vaikuttava tapa startata Gutsy Go -toiminta paikkakunnalla. Jatkossa toimintaa on mahdollista jatkaa omatoimisesti ja soveltaa menetelmää koulun ja nuorisotyön arjessa. 

Gutsy Go -toimintaviikkoja on toteutettu koko kaupungin osallistavina operaatioina, sekä yksittäisissä naapurustoissa. Toteutus on räätälöitävissä tarpeiden mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä ja mietitään mikä on teille paras ratkaisu!

“Meillä järjestettiin Gutsyn ammattilaistiimin tuella toimintaviikko syksyllä 2018. Opettajiamme osallistui toimintaviikkoon ja valmentajakoulutukseen. Kokemus oli vaikuttava ja innostava. Olemme jatkaneet toimintaa vuosittain, toteuttamalla omatoimisesti malliin pohjautuvia Hyvis-viikkojamme.” Sirpa Tammisuo, rehtori, Lintumetsän koulu

Ota yhteyttä

KEYNOTET & WORKSHOPIT

ammattilaistapahtumiin
ja seminaareihin

Kaipaatko ammattilaistapahtumaan tai seminaariin ytimissä asti tuntuvaa, asiantuntevaa puheenvuoroa, tuoretta otetta ja kokemuksellista näkökulmaa nuorten osallisuuden vahvistamiseen? Gutsy Gon pedagogian ja median ammattilaisten sekä nuorten puheenvuorot tuovat vaikuttavalla ja koskettavalla tavalla esiin yhteisöllisyyden, toiveikkuuden ja  rauhan merkityksen nuorten hyvinvoinnin edistämisessä. Työpajat tarjoavat kokemuksellisen pikaperehdytyksen menetelmän ideaan ja keskeisiin työkaluihin.

Ota yhteyttä

OHJELMASISÄLLÖT

yleisötilaisuuksiin ja juhliin

Tuo yhteisöllisyyttä vahvistavaa ohjelmasisältöä  ja osallistamista tapahtumaasi. Sisällöstä vastaavat Gutsy Gon ammattijuontajat sekä Gutsy Sparks -nuoret. Nuorten rauhantekoihin ja Gutsy Go -menetelmän vuorovaikutusta lisääviin osioihin perustuva ohjelma saa yleisön lämpimäksi, keskustelun käyntiin ja luo edellytykset ikimuistoiselle tapahtumalle ja uusille tuttavuuksille. Tuotot käytetään suoraan Gutsy Gon toimintaan.

“Gutsy Gon nuoret juontajat kruunasivat 50-vuotisjuhlamme. He toivat tilaisuuteen mukaan tulevaisuuden äänen sekä tuoretta näkökulmaa ja otetta niin juhlavieraiden haastatteluihin kuin juontoihinkin. Suosittelen lämpimästi.” – Liisa Suvikumpu, toimitusjohtaja, Säätiöt ja rahastot ry.

Ota yhteyttä