"Ei yksin, vaan yhdessä. Ei itselle, vaan muille."

Gutsy Go:lla ihmisiä yhdistää palava halu toimia maailman ja muiden ihmisten hyväksi. Joukkoomme kuuluu ammattipedagogeja, kokeneita median tekijöitä, tuottajia ja viestinnän asiantuntijoita.

tiimi

Veera Ikonen

Toiminnanjohtaja

veera@gutsygo.fi
+358 40 7080701

Veera on on ollut kehittämässä menetelmää toiminnan alusta asti ja on ollut mukana toteuttamassa Gutsy Go -viikkoja ympäri Suomen. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus mediasta – uutisista pitkiin dokumenttielokuviin, reality-formaatteihin ja talk show -ohjelmiin. Veeran käsikirjoittamia ja ohjaamia teoksia on palkittu mm. Koura-palkinnolla ja Tampereen elokuvajuhlilla. Vuonna 2021 hänet palkittiin osana Gutsy Go:n kehittänyttä työryhmää Tiedonjulkistamisen valtionpalkinnolla.
Lue lisää

Mikko Mäkipää

Yhteistyökumppanuudet, koulutusvastaava

mikko.makipaa@gutsygo.fi
+358405326095

Mikko on Gutsy Go -menetelmän asiantuntija ja valmentajakouluttaja, joka on vastannut valmentajien kouluttamisesta ja ohjaamisesta, sekä toimintaviikkojen toteutuksesta ympäri Suomea. Valmentajien mentoroinnin lisäksi Mikko on ohjannut lukuisia nuorten Gutsy Go -tiimejä ja soveltanut menetelmää opetuksessa.
Lue lisää

Johanna Vanttaja

Event Producer

johanna.vanttaja@gutsygo.fi
+358400390551

Useiden vuosien kokemuksen kansainvälisten elokuva- ja kulttuuritapahtumien tuotannosta omaava Johanna vastaa Gutsy Go -interventioviikkojen sekä koulutustapahtumien järjestämisestä sekä yhteisömanageroinnista. Johannan intohimona on vapaaehtoistyö sekä hersyvä huumori.
Lue lisää

Pedram Aflatuni

Mediapedagogi

pedram@gutsygo.fi
+358406726226

Pedram on ollut kehittämässä menetelmää vuodesta 2016 ja on kouluttanut yli 300 valmentajaa ympäri Suomea. Pedram vastaa mediakoulutuksesta ja draamallisten ryhmäpelien kouluttamisesta. Pedram on ohjannut kymmenien nuorten Gutsy Go -tiimien projektien ja videoiden toteutusta. Vuonna 2021 Pedram palkittiin Tiedonjulkistamisen valtionpalkinnolla osana Gutsy Go:n kehittänyttä työryhmää.
Lue lisää

Carita Kauppinen

Vastaava tuottaja

carita.kauppinen@gutsygo.fi

Carita on kokenut tuottaja ja media-alan ammattilainen, joka on tehnyt sekä draama- että viihdetuotantoja. Gutsy Go:ssa Carita vastaa mediatiimistä, tuotannon organisoinnista, sisältöjen julkaisusta ja toiminnan budjetoinnista. Caritan intohimona on rakkauden vahvistaminen maailmassa.

Lue lisää

Miro Jerohin

Valmentaja ja kouluttaja

miro.jerohin@gutsygo.fi

Miro on ohjannut nuorten teatteriryhmiä Suomessa ja ulkomailla, ja valmentanut lukuisia nuorten tiimejä Gutsy Go -viikoilla ympäri Suomen. Miro toimii ruotsinkielisen Gutsy Go -toiminnan koordinaattorina Sipoossa ja toimii Gutsy Go -valmentajakouluttajana.
Lue lisää

Maiju Laukkanen

Mediatuottaja

maiju.laukkanen@gutsygo.fi

Lue lisää

Meistä

Gutsy Go ry on yleishyödyllinen yhdistys, ja se vastaa menetelmän toteuttamisesta yhteistyössä paikallisten opetus- ja nuorisotoimien kanssa. Toimintamallin IPR-oikeudet omistaa yhteiskunnallinen yritys Gutsy Media Oy.

Olemme toimintamme aikana valmentaneet kasvokkain lähes 5000 nuorta rakentamaan rauhaa omissa yhteisöissään. Yhdessä nuoret ovat toteuttaneet 500 rauhaa vahvistavaa ratkaisua 15 eri kaupunkikohteessa, yksittäisistä lähiöistä ja naapurustoista koko kaupungin operaatioihin. Gutsy Go -valmentajakoulutuksiin on osallistunut 500 pedagogian ja nuorisotyön ammattilaista Suomesta ja Virosta.

Mediassa nuorten videoidut ratkaisut ovat tavoittaneet 1,5 miljoonaa suomalaista.

Tavoitteena on lähivuosina tarjota menetelmä kaikille 14-vuotiaiden ikäluokille.

Tausta

Gutsy Go toteutettiin ensimmäisen kerran syksyllä 2016 Forssassa osana yhteisösovittelumallia, jolla puututtiin joukkotappeluiden aaltoon kaupungissa. 2017 Gutsy Go voitti suomalaisten säätiöiden järjestämän Suomen suurimman innovaatiokilpailun, Vuosisadan rakentajat, jossa etsittiin merkittävää skaalautuvaa ratkaisua nuorten yhteiskunnallisen osallisuuden ja hyvinvoinnin vahvistamiseksi.

Gutsy Go toimintaa rahoittavat suomalaiset säätiökumppanit ja kuntien opetus- ja nuorisotoimet. Lisäksi rahoitusta on saatu Opetus- ja kultuuriministeriöltä ja Opetushallitukselta. Asiantuntija- ja yhteistyökumppaneina ovat olleet muun muassa oikeusministeriö, eduskunta, Nuorisotutkimusseura, Duodecim, SPR, Yle sekä yritykset.

Gutsy Go on palkittu Tiedonjulkistamisen valtionpalkinnolla, Euroopan rikoksentorjuntapalkinnolla osana yhteisösovittelumallia, usealla Shortland-videopalkinnolla, sekä Ehkäisevän päihdetyön Taitaja -palkinnolla.

ota meihin yhteyttä

Viesti
Ymmärrän että tämä sivusto tallentaa antamani tiedot, jotta viestiini voidaan vastata.