työkaluja yhteisöllisyyden ja luottamuksen

rakentamiseksi

kiusaamiskoe

Työkaluja kiusaamisen käsittelyyn ryhmässä

Sipoolaisnuoret kyllästyivät tuloksettomaan kiusaamiskeskusteluun ja tekivät piilokamerakokeen. Katso kuinka aikuiset reagoivat!

Nuorten Kiusaamiskoe-haastetta on alettu käyttämään koululuokissa positiivisin tuloksin. Se on luonut mahdollisuuden käsitellä piinaavaa teemaa mielenkiintoisesti, koskettavasti ja toiminnallisesti.

Siirry tästä Kiusaamiskoe -tehtäviin

gutsy heroes

nuorten kehittämä valmennus ekaluokkalaisten tueksi

Seikkailullinen ja hauska Gutsy Heroes -valmennustunti vahvistaa koulussa rohkeutta, itsetuntoa, positiivisuutta ja yhteistyötaitoja sekä tarjoaa tukiverkon vanhemmista oppilaista. Suomessa joka kymmenes lapsi joutuu kiusatuksi. Yleisimmillään kiusaaminen on alaluokilla, alkusyksystä. Oululaisnuorten kehittämä vauhdikas Gutsy Heroes -valmennus puuttuu tähän. Valmennus on tarjolla kaikille kouluille itse toteutettavaksi maksutta!

Klikkaa tästä Gutsy Heroes -valmennustuntiin

random kaverikuva

Luokkakaverit tutuksi tällä nuorten ratkaisulla

Kotkalaisnuorten kehittämä Random kaverikuva -tehtävä tarjoaa nopean keinon tutustumiseen. Selvitä asioita uudesta luokkakaverista ja nappaa samalla yhteiskuva!

Klikkaa tästä Random kaverikuva -sivulle

toteuta gutsy go omassa koulussasi

Gutsy Go on Suomen suurimman innovaatiopalkinnon voittanut menetelmä, jonka avulla koulut ja kaupungit voivat vahvistaa osallisuutta, luottamusta ja hyvinvointia yhteisöissä. Se antaa nuorille työkalut rakentaa rauhaa omissa kaupungeissaan. Toimiessaan yhdessä muiden hyväksi nuorten oma hyvinvointi ja itsetunto vahvistuu.
Ota yhteyttä: veera@gutsygo.fi