Henkilöstö

Aram Aflatuni

Chairman of the board,
Executive Producer

aram@gutsy.fi
+358 40 5871583

Gutsy Go:n kehittäneen Gutsy Median perustaja ja toimitusjohtaja Aram Aflatuni on työskennellyt tv-toimittajana, -tuottajana ja toimitusjohtajana yli 20 vuoden ajan suomalaisissa ja kansainvälisissä media-alan yrityksissä, sekä sotatoimialueella. Hän on tiimeineen voittanut lukuisia alan kotimaisia ja kansainvälisiä palkintoja ja myynyt menestyksekkäästi formaatteja Suomesta maailmalle.
Lue lisää

Veera Ikonen

Head of Development, Executive Producer

veera.ikonen@gutsy.fi
+358 40 7080701

Gutsy Go:n vastaava tuottaja (kehitys ja uudet sisällöt) Veera on 20 vuotta mediassa toiminut palkittu journalisti, tuottaja ja käsikirjoittaja-ohjaaja. Hän on ollut mukana toteuttamassa ja luomassa useita tv-formaatteja, muun muassa nuorten syrjäytymiseen puuttunutta Kakola-sarjaa ja Tampereen elokuvajuhlilla palkittua Tuntematon pakolainen -dokumenttielokuvaa.
Lue lisää

Sandra Lamppu

Tiedottaja

sandra.lamppu@gutsy.fi
+358 40 610 9790

Sandra on toimittaja-tarinankertoja, joka tekee ja kehittää Gutsy Go:lla viestintää. Ole siis rohkeasti yhteydessä. Sandraa innostavat etenkin vuorovaikutus, empatia ja suuret haasteet – joihin hän vastaa lappilaisittain: ”Ei sole ko tehä!” Vapaalla Sandra vie mumminsa korvapuustille tai laulaa ystävien kanssa karaokea. 
Lue lisää

Heini Salopelto

Pedagogi, kouluttaja
+358 44  2811 821
heini.salopelto@gutsy.fi

Heini, kouluttaja ja koulutuksen kehittäjä, on pedagoginen moniottelija, jolla on parinkymmenen vuoden työkokemus peruskoulun englanninopettajana ja erityisopettajana.Heini on auttanut monenlaisia ja erilaisia oppijoita suurella sydämellä.Hän suhtautuu intohimoisesti harrastajateatteritoimintaan, minkä puitteissa Heini on päässyt näyttelemään, ohjaamaan ja tuottamaan näytelmiä.
Lue lisää

Johanna Vanttaja

Event Producer

johanna.vanttaja@gutsy.fi
+358400390551

Useiden vuosien kokemuksen kansainvälisten elokuva- ja kulttuuritapahtumien tuotannosta omaava Johanna vastaa Gutsy Go -interventioviikkojen sekä koulutustapahtumien järjestämisestä sekä yhteisömanageroinnista. Johannan intohimona on vapaaehtoistyö sekä hersyvä huumori.
Lue lisää

Pedram Aflatuni

Educator

pedram@gutsy.fi
+358406726226

Musiikkiteatteria opiskellut yhteisöpedagogi Pedram on Gutsy Go:n kouluttaja, kuvaaja-leikkaaja ja tekninen velho eri osa-alueilla. Intohimoinen skeittaaja ja monilahjakas muusikko on hyvällä tuulella 99,8% ajasta.
Lue lisää

Amir Hajizadeh

Kouluttaja
amir.hajizadeh@gutsy.fi
+358 4584 99820

Amir on yhteisöpedagogian toisen vuoden opiskelija Humakissa ja hän ollut Gutsyssa mukana vuodesta 2019 lähtien valmentajana. Amir tunnetaan ihmisläheisyydestään ja rauhallisuudestaan.Vapaa-ajalla hän toimii jalkapalloerotuomarina ja oleskelee perheen ja ystävien kanssa.
Lue lisää

Noa Korhonen

Kuvaaja-leikkaaja

noa@gutsy.fi

Gutsyllä oppisopimuksella kuvaaja-leikkaajana työskentelevä Noa on nuoresta iästä huolimattaan ollut mukana koko Gutsy Go:n ajan täysivaltaisena mediatiimin jäsenenä. Jo useita palkintoja alalta keränneen Noan lempiruoka on mummon sekametelisoppa.
Lue lisää

Maiju Laukkanen

Sisällöntuotannon harjoittelija

maiju.laukkanen@gutsy.fi

Käsikirjoittamista opiskeleva Maiju luo Gutsy Go:n somekanaviin sisältöä ja työskentelee osana tuotantotiimiä tapahtumissa. Tällä Itä-Suomen ihmeellä on pettämätön värisilmä ja sana hallussa. Hän on ratkiriemukasta seuraa myös sadepäivinä.
Lue lisää

Peppi Pellosniemi

Peppi Pellosniemi
Tuotantoassistentti

peppi.pellosniemi@gutsy.fi

Teologiaa ja yhteiskuntatieteitä opinnoissaan yhdistelevä Peppi toimii tapahtumatuotannon oikeana kätenä ja jalkana. Tehtäviin kuuluu yhteydenpito sidosryhmiin ja käytännön asioiden hoitaminen sekä toimistolla että tapahtumaviikoilla. Pepin intohimoja ovat dokumenttielokuvat ja karpalomehu.
Lue lisää

Jouko Ojamäki

Yhteiskuntasuhteet ja kumppanuudet
jouko.ojamaki@gutsy.fi
+358 405535885

Jouko on teologian opiskelija, jolla on vuosien kokemus median parista. Hänelle on tärkeintä suuntautuminen hyvän puolelle välinpitämättömyyttä vastaan. Urheilu pitää Joukon mielen virkeänä, talvella jääkiekko ja kesällä golf.
Lue lisää

Carita Kauppinen

Tuottaja

carita.kauppinen@gutsy.fi

Carita on kokenut tuottaja, joka on tehnyt sekä draama- että viihdetuotantoja. Hän hyödyntää media-alan kokemustaan Gutsylla etenkin kaupunki-interventioiden tuotannoissa. Caritan intohimona on rakkauden vahvistaminen maailmassa.
Lue lisää

Arto Tommiska

Media Facilitator

arto.tommiska@gutsy.fi

Arto on tehnyt vuosia töitä median parissa ja myös koulumaailma on tullut tutuksi. Arto on erityisen kiinnostunut XR-teknologioista ja digitaalisesta läsnäolosta. Gutsylla Arto hyödyntää taitoaan nähdä isoja kokonaisuuksia ja prosesseja. 
Lue lisää

"Ei yksin, vaan yhdessä. Ei itselle, vaan muille."

Gutsy Go kerää yhteen ihmisiä, joita yhdistää palava halu toimia maailman ja muiden ihmisten hyväksi. Gutsy Go:lla työskentelee ihmisiä eri taustoilla – joukkoomme kuuluu ammattipedagogeja, kokeneita median tekijöitä, tuottajia ja viestinnän asiantuntijoita.

Jos innostuit ja haluat kysyä työmahdollisuuksista Gutsy Go:lla, ole ensi alkuun yhteydessä Johannaan ja Sandraan! (gutsygo@gutsy.fi)