Ota meihin yhteyttä

Viesti
Ymmärrän että tämä sivusto tallentaa antamani tiedot, jotta viestiini voidaan vastata.

tiimi

Veera Ikonen

Toiminnanjohtaja

veera@gutsygo.fi
+358 40 7080701

Veera on on ollut kehittämässä menetelmää toiminnan alusta asti ja on ollut mukana toteuttamassa Gutsy Go -viikkoja ympäri Suomen. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus mediasta – uutisista pitkiin dokumenttielokuviin, reality-formaatteihin ja talk show -ohjelmiin. Veeran käsikirjoittamia ja ohjaamia teoksia on palkittu mm. Koura-palkinnolla ja Tampereen elokuvajuhlilla. Vuonna 2021 hänet palkittiin osana Gutsy Go:n kehittänyttä työryhmää Tiedonjulkistamisen valtionpalkinnolla.
Lue lisää

Mikko Mäkipää

Yhteistyökumppanuudet, koulutusvastaava

mikko.makipaa@gutsygo.fi
+358405326095

Mikko on Gutsy Go -menetelmän asiantuntija ja valmentajakouluttaja, joka on vastannut valmentajien kouluttamisesta ja ohjaamisesta, sekä toimintaviikkojen toteutuksesta ympäri Suomea. Valmentajien mentoroinnin lisäksi Mikko on ohjannut lukuisia nuorten Gutsy Go -tiimejä ja soveltanut menetelmää opetuksessa.
Lue lisää

Johanna Vanttaja

Event Producer

johanna.vanttaja@gutsygo.fi
+358400390551

Useiden vuosien kokemuksen kansainvälisten elokuva- ja kulttuuritapahtumien tuotannosta omaava Johanna vastaa Gutsy Go -interventioviikkojen sekä koulutustapahtumien järjestämisestä sekä yhteisömanageroinnista. Johannan intohimona on vapaaehtoistyö sekä hersyvä huumori.
Lue lisää

Pedram Aflatuni

Mediapedagogi

pedram@gutsygo.fi
+358406726226

Pedram on ollut kehittämässä menetelmää vuodesta 2016 ja on kouluttanut yli 300 valmentajaa ympäri Suomea. Pedram vastaa mediakoulutuksesta ja draamallisten ryhmäpelien kouluttamisesta. Pedram on ohjannut kymmenien nuorten Gutsy Go -tiimien projektien ja videoiden toteutusta. Vuonna 2021 Pedram palkittiin Tiedonjulkistamisen valtionpalkinnolla osana Gutsy Go:n kehittänyttä työryhmää.
Lue lisää

Carita Kauppinen

Vastaava tuottaja

carita.kauppinen@gutsygo.fi

Carita on kokenut tuottaja ja media-alan ammattilainen, joka on tehnyt sekä draama- että viihdetuotantoja. Gutsy Go:ssa Carita vastaa mediatiimistä, tuotannon organisoinnista, sisältöjen julkaisusta ja toiminnan budjetoinnista. Caritan intohimona on rakkauden vahvistaminen maailmassa.

Lue lisää

Miro Jerohin

Valmentaja ja kouluttaja

miro.jerohin@gutsygo.fi

Miro on ohjannut nuorten teatteriryhmiä Suomessa ja ulkomailla, ja valmentanut lukuisia nuorten tiimejä Gutsy Go -viikoilla ympäri Suomen. Miro toimii ruotsinkielisen Gutsy Go -toiminnan koordinaattorina Sipoossa ja toimii Gutsy Go -valmentajakouluttajana.
Lue lisää

Maiju Laukkanen

Mediatuottaja

maiju.laukkanen@gutsygo.fi

Lue lisää

"Ei yksin, vaan yhdessä. Ei itselle, vaan muille."

Gutsy Go:lla ihmisiä yhdistää palava halu toimia maailman ja muiden ihmisten hyväksi. Joukkoomme kuuluu ammattipedagogeja, kokeneita median tekijöitä, tuottajia ja viestinnän asiantuntijoita.