Ota meihin yhteyttä

Viesti
Ymmärrän että tämä sivusto tallentaa antamani tiedot, jotta viestiini voidaan vastata.

tiimi

Pedram Aflatuni

Yhteistyökumppanuudet, Mediapedagogi, Koulutusvastaava

pedram@gutsygo.fi
+358406726226

Pedram on ollut kehittämässä menetelmää vuodesta 2016 ja on kouluttanut yli 400 valmentajaa ympäri Suomea sekä Virossa ja Latviassa. Hän vastaa metodin kouluttamisesta valmentajille sekä pääosin Gutsy Gon mediajulkaisujen tuotannosta. Pedram on ohjannut kymmenien nuorten Gutsy Go -tiimien projektien ja videoiden toteutusta. Vuonna 2021 Pedram palkittiin Tiedonjulkistamisen valtionpalkinnolla osana Gutsy Go:n kehittänyttä työryhmää.
Lue lisää

Soheila Mikkonen

Vastaava tuottaja ja kehittäjä
soheila@gutsygo.fi

Soheila Mikkonen on innovatiivinen luova tuottaja, toimittaja-käsikirjoittaja, viestinnän tekijä ja ratkaisukeskeinen valmentaja. Hänen osaamisaluettaan ovat monimediasisällöt ja hybriditapahtumat – erityisesti uuden oppimista vauhdittavien mediatuotteiden ideointi sytyttää häntä.

 

lue lisää Soheilasta

Lue lisää

Aram Aflatuni

Toiminnanjohtaja

aram@gutsygo.fi
+358405871583

Aram Aflatuni on palkittu tuottaja, kouluttaja ja kehittäjä. Hän on työskennellyt yli 30 vuotta lasten ja nuorten rauhaa ja yhteiskunnallista osallisuutta edistävissä koulutushankkeissa yli 10 maassa yhteistyökumppaneinaan kansainväliset järjestöt, valtionhallinto, poliisi ja eri mediatalot.

lue lisää Aramista

Lue lisää

Gutsy Go hallitus

Jäsenet:

Pedram Aflatuni

Mikko Vehmas

Soheila Mikkonen

Hanna-Mari Aflatuni

Varajäsen:

Aram Aflatuni

 

Hallituksen sähköposti:
hallitus@gutsygo.fi

Lue lisää

"Ei yksin, vaan yhdessä. Ei itselle, vaan muille."

Gutsy Go:lla ihmisiä yhdistää palava halu toimia maailman ja muiden ihmisten hyväksi. Joukkoomme kuuluu ammattipedagogeja, kokeneita median tekijöitä, tuottajia ja viestinnän asiantuntijoita.