Käyttöehdot

Tervetuloa Gutsy Go:n yhteisöön & digitaalisiin palveluihin!

Gutsy Go on rohkeiden yhteiskunnallisten rauhantekojen liike, joka antaa nuorille työkalut tehdä hyviä tekoja oman yhteisönsä hyväksi. Käyttämällä verkkosivustoamme ja -palveluamme hyväksyt nämä käyttöehdot.

 

Yhteisön säännöt

·  Olemme yhdessä rauhantekijöitä. Rauha ei ole passiivinen tila vaan aktiivista toimintaa, joka synnyttää luottamusta, innostusta ja yhteenkuuluvuutta.

·  Tee rauha näkyväksi. Sinulla on ”right to copy” – inspiroidu näkemistäsi rauhanteoista ja luo niistä omat versiosi oman yhteisösi hyväksi. Kunnioita kuitenkin alkuperäistä videota ja sen tekijänoikeuksia, äläkä sisällytä sitä tekoosi omanasi tai käytä videolla Gutsy Go:n logoa tai muuta brändimateriaalia. Rohkaisemme kuitenkin esimerkiksi somejaossasi mainitsemaan, mistä sait idean tehdä oman rauhantekosi ja voit merkitä meidät, jotta löydämme rauhantekosi äärelle.

·  Lisenssinhaltijana sinulla on oikeus käyttää ja ladata materiaalia sopimuksessa sovitulla tavalla, tekijänoikeuksia kunnioittaen. Kaikki oikeudet niihin pysyvät Gutsy Go:lla, eikä materiaaleja saa kopioida tai luovuttaa muiden kuin lisenssinhaltijoiden käyttöön.

·  Kohtelemme yhdessä ihmisiä kunnioittaen ja arvostavasti. Pyrimme ymmärtämään toisiamme ja lisäämme myönteistä vuorovaikutusta.

·  Vaalimme diversiteettiä ja yhdenvertaisuutta. Gutsy Go:n verkkopalvelu ja toiminta on syrjinnästä vapaata. Emme salli asiatonta tai vihamielistä käytöstä tai puhetta toisia kohtaan missään kanavassamme.

·  Gutsy Go on sitoutunut toimimaan eettisesti ja lain mukaan. Toivomme ja odotamme, että toimit samoin. Kunnioitamme tietosuojaa (linkki tietosuojaselosteeseen) ja huolehdimme etenkin yhteisöömme kuuluvien alaikäisten turvallisuudesta. Kerrothan suoraan meille, mikäli havaitset asiatonta käytöstä.