"Ei yksin, vaan yhdessä. Ei itselle, vaan muille."

Gutsy Go:lla ihmisiä yhdistää palava halu toimia maailman ja muiden ihmisten hyväksi. Joukkoomme kuuluu ammattipedagogeja, kokeneita median tekijöitä, tuottajia ja viestinnän asiantuntijoita.

tiimi

Pedram Aflatuni

Yhteistyökumppanuudet, Mediapedagogi, Koulutusvastaava

pedram@gutsygo.fi
+358406726226

Pedram on ollut kehittämässä menetelmää vuodesta 2016 ja on kouluttanut yli 400 valmentajaa ympäri Suomea sekä Virossa ja Latviassa. Hän vastaa metodin kouluttamisesta valmentajille sekä pääosin Gutsy Gon mediajulkaisujen tuotannosta. Pedram on ohjannut kymmenien nuorten Gutsy Go -tiimien projektien ja videoiden toteutusta. Vuonna 2021 Pedram palkittiin Tiedonjulkistamisen valtionpalkinnolla osana Gutsy Go:n kehittänyttä työryhmää.
Lue lisää

Soheila Mikkonen

Vastaava tuottaja ja kehittäjä
soheila@gutsygo.fi

Soheila Mikkonen on innovatiivinen luova tuottaja, toimittaja-käsikirjoittaja, viestinnän tekijä ja ratkaisukeskeinen valmentaja. Hänen osaamisaluettaan ovat monimediasisällöt ja hybriditapahtumat – erityisesti uuden oppimista vauhdittavien mediatuotteiden ideointi sytyttää häntä.

 

Lue lisää Soheilasta

Lue lisää

Aram Aflatuni

Toiminnanjohtaja

aram@gutsygo.fi
+358405871583

Aram Aflatuni on palkittu tuottaja, kouluttaja ja kehittäjä. Hän on työskennellyt yli 30 vuotta lasten ja nuorten rauhaa ja yhteiskunnallista osallisuutta edistävissä koulutushankkeissa yli 10 maassa yhteistyökumppaneinaan kansainväliset järjestöt, valtionhallinto, poliisi ja eri mediatalot.

Lue lisää Aramista

Lue lisää

Gutsy Go hallitus

Jäsenet:

Pedram Aflatuni

Mikko Vehmas

Soheila Mikkonen

Hanna-Mari Aflatuni

Varajäsen:

Aram Aflatuni

 

Hallituksen sähköposti:
hallitus@gutsygo.fi

Lue lisää

Meistä

Gutsy Go ry on yleishyödyllinen yhdistys, ja se vastaa menetelmän toteuttamisesta yhteistyössä paikallisten opetus- ja nuorisotoimien kanssa. Toimintamallin IPR-oikeudet omistaa yhteiskunnallinen yritys Gutsy Media Oy.

Olemme toimintamme aikana valmentaneet kasvokkain lähes 5000 nuorta rakentamaan rauhaa omissa yhteisöissään. Yhdessä nuoret ovat toteuttaneet 500 rauhaa vahvistavaa ratkaisua 15 eri kaupunkikohteessa, yksittäisistä lähiöistä ja naapurustoista koko kaupungin operaatioihin. Gutsy Go -valmentajakoulutuksiin on osallistunut 500 pedagogian ja nuorisotyön ammattilaista Suomesta ja Virosta.

Mediassa nuorten videoidut ratkaisut ovat tavoittaneet 1,5 miljoonaa suomalaista.

Tavoitteena on lähivuosina tarjota menetelmä kaikille 14-vuotiaiden ikäluokille.

Tausta

Gutsy Go toteutettiin ensimmäisen kerran syksyllä 2016 Forssassa osana yhteisösovittelumallia, jolla puututtiin joukkotappeluiden aaltoon kaupungissa. 2017 Gutsy Go voitti suomalaisten säätiöiden järjestämän Suomen suurimman innovaatiokilpailun, Vuosisadan rakentajat, jossa etsittiin merkittävää skaalautuvaa ratkaisua nuorten yhteiskunnallisen osallisuuden ja hyvinvoinnin vahvistamiseksi.

Gutsy Go toimintaa rahoittavat suomalaiset säätiökumppanit ja kuntien opetus- ja nuorisotoimet. Lisäksi rahoitusta on saatu Opetus- ja kultuuriministeriöltä ja Opetushallitukselta. Asiantuntija- ja yhteistyökumppaneina ovat olleet muun muassa oikeusministeriö, eduskunta, Nuorisotutkimusseura, Duodecim, SPR, Yle sekä yritykset.

Gutsy Go on palkittu Tiedonjulkistamisen valtionpalkinnolla, Euroopan rikoksentorjuntapalkinnolla osana yhteisösovittelumallia, usealla Shortland-videopalkinnolla, sekä Ehkäisevän päihdetyön Taitaja -palkinnolla.

ota meihin yhteyttä

Viesti
Ymmärrän että tämä sivusto tallentaa antamani tiedot, jotta viestiini voidaan vastata.