Personal

Veera Ikonen

Verkställande direktör

veera.ikonen@gutsygo.fi
+358 40 7080701

Som Gutsy Go:s ansvariga producent (utveckling och nytt innehåll) fungerar Veera Ikonen som arbetet i mediebranschen 20 år och är premierad journalist, producent och manuskriptförfattare-regissör. Hon har varit med och genomfört och skapat flera tv-format, bland annat serien Kakola om ungas marginalisering och dokumentärfilmen Tuntematon pakolainen (Okänd flykting) som premierades vid filmfestivalen i Tammerfors.
Läs mer

Mikko Mäkipää

Educational Strategist

mikko.makipaa@gutsygo.fi
+358405326095

Mikko har lärt sig att inspireras av kvistiga situationer. Den visionära pedagogen utvecklar Gutsy Go:s utbildningar och coacharnas kunskaper. Han är född optimist och alltid positiv.
Läs mer

Heini Salopelto

Pedagog, utbildare

+358 44  2811 821
heini.salopelto@gutsygo.fi

Utbildare och utbildningsutvecklare, är en pedagogisk mångsysslare med 20 års arbetserfarenhet som engelsk- och speciallärare i grundskolan. Heini har med stort hjärta hjälpt olika sorters elever. Hon har en passion för amatörteater, där hon har möjlighet att skådespela, regissera och producera pjäser.
Läs mer

Johanna Vanttaja

Event Producer

johanna.vanttaja@gutsygo.fi
+358400390551

Johanna har flera års erfarenhet av internationella film- och kulturevenemangsproduktioner och ansvarar för arrangemangen kring Gutsy Go-interventionsveckorna samt utbildningsevenemangen samt för communityadministrationen. Johannas utmärks av frivilligarbete samt hejdlös humor.
Läs mer

Pedram Aflatuni

Educator

pedram@gutsygo.fi
+358406726226

Samhällspedagogen Pedram har studerat musikteater och är Gutsy Go:s utbildare, kameraman-filmklippare och teknisk magiker då det behövs. Den passionerade skejtaren och multitalangfulla musikern är på gott humör 99,8 procent av tiden.
Läs mer

Maiju Laukkanen

Media Producent

maiju.laukkanen@gutsygo.fi

Maiju är en erfaren producent som har gjort både drama- och underhållningsproduktioner. Han utnyttjar sin erfarenhet inom mediebranschen på Gutsy, särskilt inom interventionsproduktioner i städer. 

Läs mer

"Inte ensam, utan tillsammans. Inte för sig själv, utan för andra."

Hos Gutsy Go förenas människorna av en brinnande vilja att arbeta för det goda i världen och för människorna. I vårt gäng finns yrkespedagoger, erfarna medieskapare, producenter och experter inom kommunikation.
Om du blev intresserad och vill fråga om arbetsmöjligheter vid Gutsy Go, skicka ett meddelande till oss!

(hello@gutsygo.fi)